Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Cabriodak reinigen

Cabriodak reinigen

Regelmatig uw cabriodak reinigen is belangrijk voor het behoud van uw dak. Door diverse weersomstandigheden wordt het dak van uw cabrio vies. Vooral groene aanslag (algen), vogelpoep, regenstrepen en schimmels zorgt ervoor dat u snel uw cabriodak moet wassen. Wanneer u daar niet op tijd bij bent, dan is uw cabriodak in sommige gevallen niet meer schoon te krijgen. Bij Carwash Heemstede zijn wij hierin gespecialiseerd. Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto, daarom kunt u het dak van uw cabriolet bij Carwash Heemstede alleen op afspraak laten reinigen. 

Het is aan te raden om een cabriodak een paar keer per jaar schoon te laten maken. Dit gaat uiteraard op bij normaal gebruik van uw cabriolet. 

Kosten cabriodak reinigen

Regelmatig onderhoud is belangrijk want een nieuwe cabriokap kost al snel €1000 tot €1500. Aanbieders voor het reinigen van uw cabriodak rekenen vaak verschillende prijzen afhankelijk van vervuiling en grootte van het dak. Bij Carwash Heemstede rekenen we een vast bedrag voor het schoonmaken van uw cabriodak; €129,-.

Cabriodak vóór reiniging

Cabriodak ná reiniging

Afspraak maken voor het reinigen van uw cabriodak

U kunt contact met ons opnemen via het e-mailadres cabriokap@carwashheemstede.nl of door op onderstaande knop te drukken. Zo kunt u gemakkelijk een afspraak maken om uw cabriodak te laten reinigen zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien.