Cabriodak reinigen

Share

Regelmatig uw cabriodak reinigen is belangrijk voor het behoud van uw dak. Na verloop van tijd wordt het dak van uw cabrio door weer en wind vies. Vooral bij groene aanslag (algen), vogelpoep, regenstrepen en schimmels is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Wanneer u daar niet op tijd bij bent, dan is uw cabriodak in sommige gevallen niet meer schoon te krijgen. Bij Carwash Heemstede zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van cabriodaken. Wij nemen graag de tijd voor u en uw auto, daarom kunt u het dak van uw cabriolet bij Carwash Heemstede alleen op afspraak laten reinigen.

Het is aan te raden om een cabriodak een paar keer per jaar schoon te laten maken. Dit gaat uiteraard op bij normaal gebruik van uw cabriolet. Staat uw cabrio buiten dan is het verstandig om het dak meer schoon te laten maken dan wanneer uw cabrio binnen staat. De juiste balans om het dak mooi te houden, is om het niet te veel en niet te weinig te doen.

Cabriodak reinigen pakket

Wanneer u ons bij ons het schoonmaken van uw cabriodak laat uitvoeren is dit inclusief:

  • Ons wasprogramma Goud
  • Stofzuigen
  • Interieur reinigen
  • Matten reinigen
  • Cabriodak impregneren
  • Cabriodak drogen middels een heater, en
  • Een check op uw bandenspanning

Het reinigen van uw cabriodak gaat uiteraard met cabriodak bestendige schoonmaak middelen.

Let op: daar wij met hoge druk werken dient het dak in goede staat te zijn. Een oud en uitgedroogd dak kunnen wij niet behandelen.

Kosten cabriodak reinigen

Regelmatig onderhoud is belangrijk want een nieuwe cabriokap kost al snel 1000 tot 1500 euro. Aanbieders voor het reinigen van cabriodaken rekenen vaak verschillende prijzen afhankelijk van vervuiling en grootte van het dak. Bij Carwash Heemstede rekenen we een vast bedrag voor het schoonmaken van uw cabriodak; 99,- euro.

Top resultaat cabriodak reinigen

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, daarom gaan wij voor het beste resultaat wanneer wij een cabriodak schoonmaken. Hieronder enkele Voor en Na foto’s van ons werk.

Cabriodak Voor reiniging

Cabriodak schoonmaken_Voor 4
Cabriodak reinigen Heemstede_Voor 3
Cabriodak schoon laten maken_Voor 2
Cabriodak laten reinigen_Voor 1

Cabriodak Na reiniging

Schoon cabriodak reinigen_na 4
Cabriodak reinigen_Na 3
Cabriodak reinigen_na 2
Cabriodak reinigen_Na 1

Cabriodak Voor reiniging

Cabriodak Na reiniging

Afspraak maken reinigen cabriodak

U kunt contact met ons opnemen via het emailadres cabriokap@carwashheemstede.nl voor het maken van een afspraak om ook uw cabriodak te laten reinigen zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien.