Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Besparen

Rittenkaarten

Bij Carwash Heemstede werken wij met verschillende rittenkaarten voor onze wasstraat. Met deze rittenkaarten kunt u een bedrag besparen op uw wasbeurt. Een bijkomend voordeel van het gebruik van deze 10-rittenkaart is dat u voor 10 wasprogramma’s betaalt en er 12 ontvangt. U krijgt dus 2 gratis wasprogramma’s bij aanschaf van onze rittenkaart. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

37

Profiteer direct met onze waspas!

Onze waspassen zijn speciaal voor onze vaste klanten geïntroduceerd. Voor elk wasprogramma hebben wij één waspas. Met onze waspas was je altijd direct met voordeel. Onze waspas is onbeperkt geldig op onze vestiging in Heemstede en u profiteert altijd direct van voordeel! Tevens kunt u de waspas opwaarderen bij ons op locatie.

Spaaractie

Als u vaker uw auto wast bij ons op locatie, dan kunt u meedoen aan een spaaractie voor een gratis wasprogramma. Voor elke euro die u uitgeeft aan onze wasprogramma’s ontvangt u een zegel. Bij een volle spaarkaart ontvangt u wasprogramma PLATINUM helemaal gratis! Kom snel naar onze locatie en doe mee aan deze geweldige actie!