Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Poetsen

Auto poetsen

Bij Carwash Heemstede kunt ook terecht om uw auto te poetsen! U bent bij ons aan het juiste adres: de professionele poetsafdeling van ons bedrijf staat klaar om ervoor te zorgen dat uw auto weer zo stralend ziet als nooit tevoren. Onze toegewijde professionals zijn echte vakmensen en zullen ervoor zorgen dat uw auto in uitstekende conditie blijft, zodat het er weer als nieuw uitziet. Maar onze service gaat verder dan dat. Het regelmatig reinigen van uw auto verbetert ook de waarde en de levensduur van het voertuig, omdat het beter bestand is tegen de verschillende uitdagingen die voortvloeien uit veranderend weer.

Na lange ritten of vakanties kunnen zand, etensresten en ander vuil zich ophopen aan de binnenkant van uw auto, wat kan leiden tot onaangename vlekken en geurtjes. Onze uitgebreide behandeling omvat grondige reiniging, stoomreiniging, poetsen en zelfs een verfrissende parfumering. Hierdoor verdwijnen vlekken als sneeuw voor de zon en ruikt uw auto weer heerlijk fris.

Het exterieur van uw auto wordt vaak blootgesteld aan de elementen. Weersinvloeden, vogelpoep en insecten kunnen de laklaag aantasten en het algehele uiterlijk van uw auto verslechteren. Onze expertise in het poetsen en polijsten van het exterieur herstelt de glans en glorie van uw auto, zodat u weer met trots achter het stuur kunt stappen.

Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 3 pakketten: Interieur (voor een showroomklaar interieur), exterieur (gericht op het exterieur) en het totaalpakket, waarbij we uw auto van top tot teen verzorgen. Zo kunt u het pakket kiezen dat het beste aansluit bij uw behoeften en uw auto de verzorging geven die hij verdient. Wij zijn er trots op uw auto weer te laten stralen en hopen u binnenkort als tevreden klant te verwelkomen. 

Vóór onze poetsbeurt

Ná onze poetsbeurt