Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Osmose water kopen Heemstede en omgeving

Osmose water is volledig vrij van kalk en andere stoffen zoals mineralen, chloor en zouten. Het laat daarom geen kalkresten achter. Dit maakt het een perfect reinigingsmiddel voor zonnepanelen, ruiten en auto’s. 

Osmose water is water in zijn puurste vorm. Het is volledig vrij gemaakt van mineralen zoals natrium, lood, zouten, ijzer, kalium en magnesium. Doordat het water zo puur is laat het dus helemaal geen strepen achter en kunnen de mineralen zoals kalk en zout ook niet voor aanslag en fijne krassen zorgen op de langere termijn. 

Reinigen met schoonmaakmiddelen is vaak ook niet nodig als er met osmose water wordt gewerkt. Dit maakt werken ook nog eens milieuvriendelijk. Er worden namelijk geen schadelijke schoonmaakproducten gebruikt.

Waarvoor kunt u het gebruiken?

Osmose water kunt u bijvoorbeeld voor een koffiezetapparaat, stoomstrijkijzer, stoomreiniger of ieder ander apparaat waar u water in doet. Immers is het grote voordeel dat er geen kalk in zit en u dus ook geen last hebt van kalkafzet. Verder kent het nog veel meer toepassingen: het is gewoon te drinken maar ook te gebruiken voor in het aquarium, het afwassen, om planten water te geven en uiteraard voor het wassen van de ramen en de auto.

Osmose water tanken

Het is ook mogelijk om bij Carwash Heemstede grote hoeveelheden water te kopen. Zo kunnen bijvoorbeeld glazenwassers bij ons het water tanken. Het heeft als groot voordeel dat osmose water streeploos het water opdroogt. Zo zijn de ramen bestand tegen het vuil wat meekomt bij een regenbui. Aan de gevel van het pand zit een tappunt om osmose water te tanken. Dus koop nu je osmose water bij Carwash Heemstede!

Jerrycans

Een gevulde jerrycan osmose water koopt u bij Carwash Heemstede voor €4,50. Voor grotere hoeveelheden tanken gelden speciale prijzen. Het is helaas niet gewoon in de winkel te koop, maar wel bij Carwash Heemstede! Wij verkopen het water in jerrycans van 5 liter. De jerrycan krijgt u van ons in bruikleen en daar rekenen wij €0,50 statiegeld voor.