Osmose water kopen Heemstede en omgeving

Osmose water kopen Heemstede en omgeving
Share

Bij Carwash Heemstede kan je osmose water kopen. Osmose water is water waaruit alle stoffen zijn gefilterd. Osmose water is vergelijkbaar met gedemineraliseerd water.

Waarom osmose water kopen

Bij Carwash Heemstede kan je osmose water kopen voor bijvoorbeeld je koffiezetapparaat, stoomstrijkijzer, stoomreiniger of ieder ander apparaat waar je normaal gewoon water in zou doen maar dan last hebt van kalkafzet. Immers het grote voordeel van osmose water is dat er geen klak in zit en je dus ook geen last hebt van kalkafzet in je apparaten. Verder kent osmose water nog veel meer toepassingen, het is gewoon te drinken maar ook te gebruiken voor  in het aquarium, het afwassen, om planten water te geven en uiteraard voor het wassen van de ramen en de auto.

Osmose water in jerrycans

Osmose water is helaas niet gewoon in de winkel te koop, maar wel bij Carwash Heemstede! Wij verkopen osmose water in jerrycans van 5 liter. De jerrycan krijgt u van ons in bruikleen en daar rekenen wij €0,50 statiegeld voor.

Osmose water tanken

Het is ook mogelijk om bij Carwash Heemstede in grotere hoeveelheden osmose water te tanken. Zo kunnen bijvoorbeeld glazenwassers bij ons osmose water tanken. Osmose water heeft als groot voordeel dat waterdruppels niet blijven kleven aan het raam en dat de ramen gelijk drogen. Een bijkomend voordeel van osmose water is dat, na het schoonmaken van ramen met osmose water, er minder vuil gaat hechten aan de ramen waardoor er minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. Zo zijn de ramen bestand tegen het vuil wat meekomt bij een regenbui, druppels glijden van de met osmose water gelapte ramen. Aan de gevel van het pand zit een tappunt om osmose water te tanken.

Kosten

Een gevulde jerrycan osmose water koopt u bij Carwash Heemstede voor €2,50. Voor grotere hoeveelheden osmose water tanken gelden speciale prijzen.