Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Over ons

Carwash Heemstede is een moderne autowasstraat met een totaalconcept voor het in- en exterieur reinigen van voertuigen. Wij zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg 10 in Heemstede, nabij het centrum.

Ons concept

Bij Carwash Heemstede kunt u terecht voor een complete carwash experience. Wij bieden een ruime keuze aan wasprogramma’s, van een basisbeurt tot een uitgebreide interieurreiniging. Naast onze wasstraat beschikken we ook over een aantal wasboxen. Hier kunt u uw auto zelf wassen, met gebruik van onze professionele materialen. 7 dagen per week, altijd een optimale service en kwaliteit: dit is waar Carwash Heemstede voor staat!

Carwash Heemstede is een groeiend bedrijf. In 2017 kwam de zoon van Andre, Marvin, in het bedrijf. Uiteindelijk zal Marvin het bedrijf overnemen als Andre met pensioen gaat. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de beste carwash ervaring in Heemstede en omgeving kunnen bieden. Kom gerust eens langs om kennis te maken!

Onze service

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar om uw auto vakkundig en met zorg te wassen. Wij werken met de nieuwste technieken en producten, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Elke auto wordt handmatig voorgewassen en klanten kunnen nadat ze de wasstraat verlaten gebruik maken van ons overdekt stofzuigplein.