Carwash

Share

Uw auto wassen bij Carwash Heemstede

Bij Carwash Heemstede kunt u zelf uw auto wassen in een van onze wasboxen én u heeft de mogelijkheid om uw auto te laten wassen in onze moderne Istobal autowasstraat.

Carwash Heemstede

Onze Istobal Carwash autowasstraat

Onze Istobal Carwash autowasstraat zorgt ervoor dat uw auto bij ons altijd stralend schoon de deur uit gaat. Onze wasstraat maakt gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van machinaal wassen. De hypermoderne wasstraat kan maar liefst 30 auto’s in het uur wassen. Lange wachtrijen zijn dus verleden tijd!

Carwash Heemstede is gericht op service en kwaliteit. Onze voorwasser zorgt ervoor dat u rustig in de auto kunt blijven zitten. Mocht u vragen hebben over de wasstraat, wasprogramma’s of over iets anders dan voorziet de voorwasser u van een persoonlijk advies. Uiteindelijk draait het om kwaliteit. U wilt een schone auto en daar dragen wij zorg voor!

Carwash Heemstede biedt de volgende wasprogramma’s

Bekijk onze pagina over ons spaarprogramma en extra voordelig wassen met onze rittenkaarten en tegoedpassen: Besparen op uw wasbeurt.

Onze wasboxen

Ook voor de doe-het-zelver zijn er genoeg mogelijkheden om uw auto te wassen. De wasboxen hebben een bedieningspaneel met duidelijke uitleg en een LED-display. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt en hoeveel tijd u nog heeft voor het ingeworpen geld. Van voorschuimen en hogedruk wassen, tot vlekvrij spoelen en glans wax, onze wasboxen hebben het allemaal.

Is uw auto te groot voor de wasstraat dan kunt u terecht in de wasboxen. Dit gaat uiteraard ook op voor caravans en campers! Één van onze wasboxen is zelfs uitgerust met steigers zodat u gemakkelijk overal bij kunt.

Carwash Heemstede wasbox

Onze mattenwasser

Nooit meer vieze matten? Dat kan door gebruik te maken van onze mattenwasser! De mattenwasser is een speciaal ontwikkelde machine die in één handeling al uw automatten effectief wast.

auto mattenwasser