Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Onze carwash

Uw auto wassen bij Carwash Heemstede

Bij ons kunt u zelf uw auto wassen in een van onze wasboxen én u heeft de mogelijkheid om uw auto te laten wassen in onze moderne Istobal autowasstraat.

Onze Istobal autowasstraat

Onze Istobal autowasstraat zorgt ervoor dat uw auto bij ons altijd stralend schoon de deur uit gaat. Onze wasstraat maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van machinaal wassen. De hypermoderne wasstraat kan maar liefst 30 auto’s in het uur wassen. Lange wachtrijen zijn dus verleden tijd!

Carwash Heemstede is gericht op service en kwaliteit. Onze medewerker zorgt ervoor dat u tijdens het wassen rustig in de auto kunt blijven zitten. Mocht u vragen hebben over de wasstraat, wasprogramma’s of over iets anders dan voorziet onze medewerker u van persoonlijk advies. 

Carwash Heemstede biedt de volgende wasprogramma's

Bekijk onze pagina over ons spaarprogramma en extra voordelig wassen met onze rittenkaarten en tegoedpassen: Besparen op uw wasbeurt.

Onze wasboxen

Ook voor de doe-het-zelver zijn er genoeg mogelijkheden om uw auto te wassen. De wasboxen hebben een bedieningspaneel met duidelijke uitleg en een LED-display. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt en hoeveel wastijd u nog heeft. Van voorschuimen en hogedruk wassen, tot vlekvrij spoelen en glans wax: onze wasboxen hebben het allemaal.

Is uw auto te groot voor de wasstraat? Dan kunt u terecht in een van onze wasboxen. Dit geldt uiteraard ook voor SUV’s, bestelbussen, caravans en campers! Eén van onze wasboxen is zelfs uitgerust met steigers zodat u gemakkelijk overal bij kunt.

Onze mattenwasser

Ontdek onze mattenwasser voor schone en frisse automatten! Onze machine maakt het schoonmaken van automatten snel en efficiënt, bespaart u tijd en geld, en draagt bij aan een gezondere leefomgeving. Klaar om vaarwel te zeggen tegen vuile automatten? 

Probeer onze mattenwasser bij Carwash Heemstede en geniet direct van de voordelen van een schonere auto!

auto mattenwasser