Vacatures bij Carwash Heemstede

Share

Kom jij ons team versterken? Solliciteer bij Carwash Heemstede! Op deze pagina kan je de openstaande vacatures bij Carwash Heemstede vinden. Staat er geen vacature bij die je aanspreekt maar heb je toch interesse om bij ons te komen werken, laat dan je gegevens achter voor een open sollicitatie. Onderaan deze pagina kan je het sollicitatieformulier vinden waarmee je op alle vacatures bij Carwash Heemstede kan solliciteren. We kijken uit naar je sollicitatie!

Medewerker wasstraat (parttime)

Ben jij de enthousiaste medewerker voor onze wasstraat die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en het geweldig vindt om de klant weer in een spic en span/blinkende auto te laten vertrekken? Ben je beschikbaar op doordeweekse dagen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker wasstraat (fulltime)

Kom jij ons team versterken voor vier a vijf dagen in de week? Als medewerker in onze wasstraat ben je klantvriendelijk, verwelkom je onze klanten met een brede glimlach, en ben je in staat om de verschillende was-opties goed over het voetlicht te brengen.

Weekendkracht (Zaterdag en/of Zondag)

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste weekendkracht die beschikbaar is op Zaterdag en/of Zondag. Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team waar iedereen bereid is zijn mouwen op te stropen tijdens de drukke weekend dagen.

Wat ga je gaat doen

Dagelijks komen er in de wasstraat verschillende type auto’s langs die gewassen moeten worden. Van de oudste tot de nieuwste modellen. Je helpt klanten door het juiste wasprogramma aan te bieden en verzorgt de voorreiniging van de voertuigen. Je verkoopt auto-gerelateerde verzorgende producten, bewaakt de kwaliteit en signaleert problemen aan de wasstraat.

Wat is belangrijk?

 • Je hebt een representatieve uitstraling en bent klantgericht;
 • Je hebt affiniteit met auto’s;
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent flexibel ingesteld;
 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent niet bang om vuile handen te krijgen;
 • Je bent in staat fysiek wat zwaarder werk te verrichten.

Wat je van ons kan verwachten

Je krijgt een prima salaris conform de CAO Tankstations en Wasbedrijven. Daarnaast krijg je van ons oprechte waardering, persoonlijke aandacht, en deel je in de fooienpot.

Solliciteren op vacatures bij Carwash Heemstede

Solliciteren op vacatures bij Carwash Heemstede doe je door je gegevens achter te laten via het onderstaande formulier. Voeg je sollicitatiebrief en CV toe aan het formulier en wij nemen contact met je op.

Sollicitatieformulier voor alle vacatures bij Carwash Heemstede

  Aanhef (verplicht)
  ManVrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Straat en huisnummer

  Postcode

  Stad

  Sollicitatiebrief

  CV