Meteen naar de inhoudDe beste carwash
van Heemstede en omgeving

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Carwash Heemstede

In 2013, toen Andre de Vries nog in Vogelenzang woonde, stond hij voor een alledaags probleem: hij zocht een carwash in de buurt om zijn voertuig schoon te maken. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat er geen carwash binnen een straal van ruim 15 kilometer te vinden was. Dit gebrek aan een nabije carwash was het keerpunt dat Andre ertoe aanzette om zelf de handen uit de mouwen te steken en een carwash te starten.

Na uitgebreid onderzoek en toewijding vond Andre de perfecte locatie aan de Nijverheidsweg in Heemstede. Het jaar 2014 markeerde het begin van onze geschiedenis toen hij de deuren opende van wat nu bekend staat als Carwash Heemstede. In juni 2015 werden de eerste auto’s gewassen.

Duurzaamheid als Prioriteit

Bij Carwash Heemstede draaide het niet alleen om het leveren van hoogwaardige reinigingsdiensten, maar ook om het nemen van verantwoordelijkheid voor het milieu. In plaats van de traditionele wax koos Andre voor een duurzamere polish-behandeling met schuim, met oog voor het minimaliseren van de ecologische impact. Dit vertaalde zich in het gebruik van biologisch afbreekbare producten en osmosewater, wat zorgde voor streeploze en glanzende resultaten.

Sinds de opening heeft Carwash Heemstede zich gecommitteerd aan het bieden van hoogwaardige autowas- en detaildiensten met een sterke nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze geschiedenis is een verhaal van toewijding aan zowel de tevredenheid van onze klanten als de bescherming van het milieu. We zijn er trots op dat we deze waarden nog steeds hoog in het vaandel dragen terwijl we onze diensten blijven verbeteren en uitbreiden.